Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Alina Gorghiu: Pe Victor Ponta nu-l prinde vara ca premier

Bucureşti: Alina Gorghiu: Pe Victor Ponta nu-l prinde vara ca premier

DISTRIBUIȚI

133974 –13012015 –  Co-presedintele PNL Alina Gorghiu s-a declarat „convinsa”, luni seara, ca „nu va trece primavara” fara ca guvernul Victor Ponta sa fie demis si si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis intelege jocul „straveziu” al prim-ministrului, care „flutura ramuri de maslini”.

„Ramurii de maslini din partea dl Ponta i-am vazut si i-a fluturat cat se poate de evident”, dar nu mai crede nimeni in buna credinta a sa, a spus Gorghiu, la Realitatea TV.

„Nu vreau sa dau date exacte dar (…) in cateva luni lucrurile astea vor fi transate printr-o motiune de cenzura, prin vointa parlamentarilor”, a spus ea, subliniind insa ca „nu aducem traseisti, sa nu se sperie nimeni”.

Aceasta a argumentat ca „fiecare zi cu dl. Ponta la Palatul Victoria se transforma in pierderi pentru cetatenii Romaniei, fiecare zi costa economia, imaginea publica a romanilor in afara granitelor”.

In ceea ce priveste ideea lui Victor Ponta de a chema la dialog opozitia pentru Codul electoral, Alina Gorghiu s-a declarat usor „jenata” de „apetenta spre dialog” a prim- ministrului, „acum, cand mandatul domniei sale e spre final”.

„E disperarea tipica pentru un om la final de mandat, la final de cariera politica”, a comentat ea.

In opinia sa, actiunile lui Victor Ponta tin de o strategie de imagine „stravezie” in care nici presedintele Klaus Iohannis, „nici PNL si nici electoratul care a crezut in noi nu crede”.

In opinia sa, „Victor Ponta e un fel de lup in straie de bunicuta si se chinuie sa joace rolul acesta ca sa ramana la merinde”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.