Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Se așteaptă sentința finală în dosarul privatizărilor strategice

Bucureşti: Se așteaptă sentința finală în dosarul privatizărilor strategice

DISTRIBUIȚI

 134301 – 27012015 – După trei amânări, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție ar trebui să pronunțe, marti, sentinta finala in dosarul privatizarilor strategice, cauză in care fostul ministru al Economiei Codrut Seres si fostul ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Zsolt Nagy sunt acuzati de trădare prin divulgare de secrete.

La 21 ianuarie a. c., judecatorii au ramas in pronuntare.

La 17 decembrie 2014, procurorul a cerut pedepse maxime, fara a individualiza pedeapsa pentru fiecare dintre acuzati. In aceeasi zi, avocatii si-au sustinut pledoariile finale, care au continuat si la 19 decembrie 2014.

Tot la 19 decembrie 2014, inculpatii au avut ultimul cuvant, continuand sa isi sustina nevinovatia.

In decembrie 2013, Codrut Seres a fost condamnat de Inalta Curte la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul privatizarilor strategice, iar Zsolt Nagy, la cinci ani de puscarie.

Seres a primit cinci ani de inchisoare pentru aderare la un grup infractional si sase ani pentru tradare prin transmitere de secrete si urma sa execute pedeapsa cea mai grea, cea de sase ani.

Zsolt Nagy a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru aderare la un grup infractional. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.