Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Uite cine vorbește!

București: Uite cine vorbește!

DISTRIBUIȚI

133847 –  07012015 – Senatorul PC Ilie Năstase este indignat că Traian Băsescu are o pensie de 7.600 de lei lunar. Fostul tenismen, general fără studii, cu gradul obținut doar în urma rezultatelor sportive, consideră că suma încasată de Băsescu este ”nesimţită”.

La pensia pe care o primește Băsescu în calitate de fost comandant de navă, peste 2.500 de lei, se adaugă 75% din indemnizaţia de preşedinte. Indemnizaţia unui fost şef de stat este de 5.060 de lei, de unde rezultă că fostul preşedinte primeşte 7.660 de lei pe lună.

”Mie, unul, mi-ar fi ruşine ca lumea să afle despre mine că încasez atâţia bani pe lună de la stat, în condiţiile în care mulţi români, chiar populaţia activă şi nu pensionari, încasează sume cu care abia îşi ţin zilele. Băsescu are pensie nesimţită. Nu ştiu cum se calculează pensiile astea şi nu ştiu cum mulţi pensionari, aşa cum aud, ajung să ia pensii de doar câteva sute de lei după o viaţă în care au muncit. Nu este normal să fie asemenea diferenţe între pensii. Nu mă refer la salarii, unde fiecare câştigă pentru ceea ce munceşte, dar după ce am muncit o viaţă, cu toţii avem dreptul la un trai decent”, a declarat, Năstase, citat de Ring.

Ilie Năstase, intrat în Parlament în urma demisiei lui Dan Voiculescu, câștigă lunar, ca senator, mai mult decât Traian Băsescu, fără a avea până acum nicio contribuție la sistemul legislativ. Mai mult, Năstase se numără printre aleșii care nu au luat cuvântul niciodată în Senat, decât atunci când a depus jurământul de parlamentar.  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.