Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Doi hoţi reţinuţi şi 80% din bunuri recuperate după percheziţiile de...

Ilfov: Doi hoţi reţinuţi şi 80% din bunuri recuperate după percheziţiile de luni

DISTRIBUIȚI

134096 – 19012015 –  În urma celor cinci percheziții efectuate luni dimineaţa, polițiștii ilfoveni au găsit, la persoane bănuite de furturi din locuințe, 80% din bunurile sustrase din casele în construcție din localitatea Domnești.

La data de 19 ianuarie a. c., polițiști din cadru Serviciului de Investigații Criminale și polițiștii Poliţiei Oraşului Bragadiru au descins în Domnești la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi furat din locuințe în construcție.

Din cercetări a reieşit că aceștia, în perioada decembrie 2014-ianuarie 2015, prin escaladarea clădirilor și forțarea ușilor de acces, ar fi pătruns în mai multe locuințe și  anexe din comuna Domnești de unde ar fi sustras scule și unelte folosite la construcția clădirilor.

În urma perchezițiilor 80% din bunurile sustrase au fost recuperate și urmează să fie înapoiate părților vătămate.

Cinci persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Bragadiru pentru audieri, două dintre acestea fiind reținute de către polițiști, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.