Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: A fost schimbat consiliul de administraţie al RADET

Bucureşti: A fost schimbat consiliul de administraţie al RADET

DISTRIBUIȚI

134931 – 19022015 –  Consilierii municipali au schimbat, în şedinţa de miercuri, consiliile de administraţie ale Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) şi Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB). Din noul consiliu de administraţie al RADET, fac parte: Gabriel Dumitraşcu, Alin Chiţu, Antonel Tănase, Andreea Miu, Marian Agiu şi Rizia Tudorache.

Pe de altă parte, au fost numiţi ca membri, în consiliul de administraţie al RATB, Tudor Tănăsescu, Radu Orzaţă, Radu Dumitru, Marin Popescu, Ovidiu Pârvuţ şi Dorel Macovei. Fostele consilii de administraţie au fost numite pe 4 septembrie 2014.

Cel de-al doilea proiect prevede revocarea membrilor CA al RATB, pentru că nu au prezentat administrației locale o strategie pentru atingerea obiectivelor şi criteriilor de performanţă stabilite în contractele de mandat.

”Sunt neplăcut surprins de lipsa primarului general în condiţiile în care în această iarnă, în casele oamenilor, a fost de cele mai multe ori frig, mijloacele de transport în comun întârzie în staţii şi mai ales în condiţiile în care 25% din bugetul local al municipiului Bucureşti merge, sub formă de subvenţie, către cele două regii”, a spus viceprimarul Cornel Pieptea, în cadrul şedinţei de miercuri a CGMB.

Potrivit acestuia, în urmă cu o lună, ELCEN a majorat tariful, costurile înregistrate de RADET pentru serviciile prestate de transport, distribuţie şi furnizare au crescut şi ele, însă nivelul subvenţiei nu se modifică.

Bugetul pe anul în curs nu este schiţat, de aprobat nici nu poate fi vorba. În aceste condiţii, pentru lunile de iarnă care au mai rămas, ne aşteptăm la ce este mai rău. Soluţiile nu au venit din partea Executivului şi, din păcate, nu au venit nici din partea consiliului de administraţie”, a adăugat viceprimarul Pieptea. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.