Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Economiei susţine relansarea şi revitalizarea companiei Romarm

Bucureşti: Ministrul Economiei susţine relansarea şi revitalizarea companiei Romarm

DISTRIBUIȚI

Floarea Şerban134930 – 19022015 – Ministrul Economie, Mihai Tudose, a participat pe 19 februarie, la ceremonia de învestitură în funcţia de director general al C.N. Romarm S.A a Floarei Şerban. La eveniment au fost prezenţi secretarii de stat Sorin Encutescu şi Cătălin Olteanu, directorul direcţiei de specialiate din cadrul ministerului, Ruxandra Anghel, precum şi directorii tuturor filialelor Romarm.

Tudose i-a asigurat pe cei prezenţi de sprijinul său şi al reprezentanţilor ministerului pentru punerea în aplicare a proiectelor de relansare şi revitalizare a companiei, a cărei activitate să se conducă după înalte principii de etică şi morală şi să fie guvernată de un înalt spirit de legalitate.

Noul director al companiei naţionale, numit ca urmare a deciziei Consiliului de Administraţie al CN Romarm SA, are o bogată experienţă în domeniu, activând ca secretar de stat în MApN, şef al Direcţiei Relaţia cu Parlamentul şi asistenţă juridică din MApN.

De asemenea, Floarei Şerban a fost locţiitor al şefului Reprezentanţei militare a României la NATO şi UE, desfăşurandu-şi întreaga activitate, începând cu anul 1973, în domeniul Apărării.

Floarea Şerban este doctor în ştiinte juridice, în domeniul drept, absolvent al Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.