Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cristian Preda: În curând vom fi ţara care a trimis mai...

Bucureşti: Cristian Preda: În curând vom fi ţara care a trimis mai mult de un Guvern în faţa Justiţiei

DISTRIBUIȚI

134720 – 11022015 Reţinerea Elenei Udrea era un lucru „previzibil”, susţine europarlamentarul Cristian Preda. El a afirmat la RFI Romania, că „în curând vom avea mai mult decât necesarul pentru un Guvern în faţa judecătorilor”.

Cristian Preda aa comentat reţinerea Elenei Udrea în dosarul Microsoft: „E destul de previzibil, după ce s-a întâmplat acum două săptămâni, când a început toată această epopee, era destul de clar ce se întâmplă. E unul dintre politicienii dintr-o lungă serie care au serioase probleme cu justiţia. Mă tem că în curând vom avea mai mult decât necesarul pentru un Guvern în faţa judecătorilor, dacă nu chiar în închisoare”.

Întrebat ce consecinţe va avea scandalul Udrea, europarlamentarul a răspuns: „Imaginea României nu cred că are de suferit, pentru că repet, este un caz dintr-o serie. Dacă ne îndepărtăm puţin de toată emoţia asta şi toate pasiunile care sunt puse în dezbaterea unui caz sau altuia, vedem pur şi simplu seria statistică, adică în curând vom fi descrişi ca ţara care a trimis mai mult de un Guvern în faţa Justiţiei, dacă nu pentru unii dintre ei chiar şi în închisoare, pentru corupţie. Se ştia de altfel de mult timp că România este o ţară care are serioase probleme cu corupţia. Traian Băsescu a fost timp de zece ani cel care a garantat autonomizarea justiţiei, ieşirea ei de sub influenţa politică şi acum vedem efectele, politicienii dau socoteală, ăsta este un lucru foarte sănătos”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.