Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea, la DNA

Bucureşti: Elena Udrea, la DNA

DISTRIBUIȚI

udrea134681 – 10022015 – Elena Udrea a ajuns marti, cu cateva minute inainte de pranz, la sediul DNA, unde fusese citata de anchetatorii diin dosarul Microsoft. Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele „Gala Bute” si „Microsoft”, in care este acuzata de fapte de coruptie.

Fostul procuror DNA Alexandru Chiciu, in prezent avocatul Elenei Udrea, a ajuns la DNA inaintea clientei sale si aanuntat ca, din acest moment, declaratiile apararii vor fi facute preponderant in fata anchetatorilor, cerand in aacelasi timp o pozitie echilibrata tuturor partilor implicate.

Mai mult, Chiciu a precizat că audierea de astazi are loc la cererea Elenei Udrea: „Solicitarea a fost facuta de vineri, ieri a fost inregistrata la DNA”, le-a spus el jurnalistilor prezenti la sediul central al DNA.

„Apreciez echilibrul procurorilor anticoruptie, care au dat curs solicitarii noastre fara, sa zicem, a face orice fel de abuzuri nefondate. Ni s-a incuviintat audierea, urmare a solicitarii noastre”, a mai subliniat Chiciu.

Avocatul a mai spus ca nu va face comentarii pe fondul dosarului si nici speculatii cu privire la o posibila retinere a clientei sale.

„Nu vom face speculatii cu privire la intamplarile, imprejurarile ce vor rezulta din ancheta (…) Toate apararile si solicitarile vor fi prezentate exclusiv in fata instantei de judecata. E o situatie delicata, vreau echilibru din partea procurorilor, organelor judicare”, a mai declarat Chiciu, repetand ulterior de mai multe ori cuvantul „echilibru”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.