Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea la Înalta Curte: „Contează mult că mă susţine fostul...

Bucureşti: Elena Udrea la Înalta Curte: „Contează mult că mă susţine fostul preşedinte“

DISTRIBUIȚI

udrea135062 – 25022015 Elena Udrea a ajuns miercuri dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde se judeca o noua cerere de arestare preventiva pe numele sau, de data aceasta in cazul Gala Bute. Udrea a declarat la intrare ca este deja arestata si ca pentru ea conteaza mult ca o sustine fostul presedinte Traian Basescu.

„Conteaza mult ca ma sustin multi. Conteaza mult si ca ma sustine fostul presedinte”, a spus deputatul PMP.

Elena Udrea a venit insotita de Ruxandra Dragomir si a fost huiduita la intrarea la ICCJ.

Elena Udrea a subliniat ca sunt lucruri pe care a dorit sa le spuna doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor. „Asa ca o sa le spun aici”, a adaugat fostul ministru al Turismului.

„Cand intri in politica, te gandesti ca ajungi in orice fel de zile”, a mai spus Elena Udrea referitor la acuzatiile care i se aduc.

La randul sau, avocatul Marius Striblea a spus ca sunt sase capete de acuzare impotriva fostului ministru, dintre care trei de luare de mita.

Procurorii DNA au formulat o noua cerere de arestare preventiva pe numele Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, solicitare care a ajuns la ICCJ si este judecata miercuri incepand cu ora 8.00.

Anchetatorii au intocmit cererea marti, dupa ce deputatul PMP a fost audiat timp de patru ore la sediul DNA, unde i s-au adus la cunostinta noile acuzatii si a avut ocazia sa ofere explicatii pentru fiecare in parte.

Decizia magistratilor va fi executorie, dar nu definitiva, aceasta putand fi atacata. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.