Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Iulian Hertanu, arestat

Bucureşti: Iulian Hertanu, arestat

DISTRIBUIȚI

iulian_hertanu3134917 – 19022015 –  Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. Si omul de afaceri Vladimir Ciorba a fost arestat preventiv, in timp ce fostul consilier judetean de Prahova Mihai Coman va fi cercetat sub control judiciar.

Procurorii il acuza pe cumnatul lui Ponta de constituirea unui grup infractional organizat, schimbarea nelegala a destinatiei unor fonduri europene si evaziune fiscala, se arata intr-un comunicat al DNA.

In acelasi dosar, a mai fost retinut marti si fostul consilier PSD Mihai Coman, acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, schimbarea nelegala a destinatiei unor fonduri europene si evaziune fiscala.

Tot marti au fost retinuti si oamenii de afaceri Vladimir Ciorba si Liviu Munteanu, pe care procurorii ii acuza de constituirea unui grup infractional organizat, respectiv aderarea la un astfel de grup, schimbarea nelegala a destinatiei fondurilor europene si evaziune fiscala.

In acelasi dosar mai sunt implicati seful CJ Prahova, Mircea Cosma, precum si fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma.

Seful CJ Prahova este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat, folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii, pentru sine sau pentru altii, de bani, bunuri sau foloase necuvenite.

Potrivit DNA, cat se afla sub control judiciar, Mircea Cosma are obligatia de a NU isi exercita functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova.

Fiul acestuia, Vlad Cosma, este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat.

DNA mentioneaza ca, timp de 60 de zile, cei doi nu au dreptul sa paraseasca tara. De asemenea, cei doi NU au voie sa se apropie de alte persoane nominalizate si sa comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale.

La randul sau, deputatul Sebastian Ghita a fost pus sub urmarire penala, fiind plasat si sub control judiciar in acelasi dosar. El este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.