Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Liberalii contestă proiectul de Cod fiscal

Bucureşti: Liberalii contestă proiectul de Cod fiscal

DISTRIBUIȚI
eugen_nicolaescu

134918 – 19022015 –  “Ca de obicei, Victor Ponta dovedeşte cât este de neserios în pragul schimbării majorităţii parlamentare şi pierderii funcţiei de prim-ministru. Propunerile Guvernului PSD privind modificarea Codului Fiscal dovedesc disperarea lui Victor Ponta şi a celor care încă îl mai servesc, având în vedere că sub această guvernare, fiscalitatea a fost maltratată la nivel legislativ, într-o conjunctură în care, dacă nu ar fi furat şi nu ar fi încurajat corupţia, ar fi putut să facă reduceri fiscale semnificative”, a declarat liberalul Eugen Nicolăescu, vicepreşedinte al Comisiei de buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor.

“În noul proiect de Cod Fiscal lansat în dezbatere publică, Guvernul Ponta recunoaşte enormitatea greşelilor făcute în timpul propriului act de guvernare. Ceea ce propune Victor Ponta este şi de această dată o simplă promisiune şi o nouă dovadă de ipocrizie, vânzând cetăţenilor iluzia reducerilor de taxe şi impozite pentru o perioadă în care oricum nu va mai guverna. Relaxarea fiscală nu este credibilă în condiţiile în care PSD a fost campionul introducerii de taxe noi şi impozite majorate cu care a sufocat mediul de afaceri şi a redus puterea de cumpărare a românilor”, a adăugat Eugen Nicolaescu.

“PNL a finalizat capitolul Fiscalitate din viitorul program de guvernare pe care îl va supune dezbaterii publice, aşa cum s-a angajat, cu responsabilitate şi seriozitate faţă de mediul de afaceri şi cetăţeni. Astfel, informăm publicul larg că programul fiscal al PNL este complet diferit în sensul că o reducere de fiscalitate se va regăsi într-o regândire din temelii a sistemului spre deosebire de promisiunile false ale PSD. Această Revoluţie fiscală pe care PNL o pregăteşte are la bază predictibilitatea, claritatea, debirocratizarea şi eficientizarea sistemului, astfel încât mediul de afaceri să asigure o creştere economică anuală de minim 5%. Ne propunem, de asemenea, să introducem o cotă redusă de TVA pentru toate alimentele şi pentru alte produse, astfel încât prin această măsură să se asigure creşterea consumului intern, ca factor de stimulare a creşterii economice alături de investiţii şi de creare de noi locuri de muncă. Avem convingerea că promisiunile PSD sunt produse expirate în care nu mai crede nimeni, aşa cum nu mai crede nimeni în Victor Ponta”, a mai spus deputatul PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.