Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PNL va vota la vedere pentru ridicarea imunităţii Elenei Udrea

Bucureşti: PNL va vota la vedere pentru ridicarea imunităţii Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

134638 – 09022015 –  Liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii deputatului Elena Udrea, a declarat liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban. El crede că scandalul Udrea are efecte în primul rând asupra fostului preşedinte Traian Băsescu, potrivit RFI Romania.

Cum vor vota parlamentarii liberali? „În mod evident, la vedere, pentru începerea urmăririi penale şi pentru încuviinţarea arestului preventiv”, a spus Ludovic Orban.

Ar putea să apară surprize la vot? „Numai din partea majorităţii guvernamentale pot să apară surprize. În ceea ce ne priveşte pe noi, am votat constant în favoarea solicitărilor formulate de puterea judecătorească. Mai mult decât atât, suntem şi autorii unui proiect de lege privind simplificarea procedurilor de ridicare a imunităţii parlamentare”, a replicat liderul deputaţilor PNL.

Ce efecte are scandalul Udrea? „În primul rând, are efecte asupra lui Traian Băsescu, pentru că Elena Udrea a exercitat o putere extrem de mare în cei zece ani de mandat ai preşedintelui Traian Băsescu, care nu era puterea conferită de funcţiile pe care le-a deţinut Elena Udrea, ci era puterea cu care a fost învestită informal de preşedintele Traian Băsescu”, a afirmat Orban.

Elena Udrea află luni seară dacă va rămâne sau nu fără imunitate. Ulterior, ea ar putea fi arestată. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.