Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cererea pentru arestarea lui Dan Şova a ajuns la Senat

Bucureşti: Cererea pentru arestarea lui Dan Şova a ajuns la Senat

DISTRIBUIȚI

135506 – 16032015  – Cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova a ajuns, luni dimineata, la Senat. Solicitarea procurorilor anticoruptie, care il acuza pe Sova ca a distrus probe incriminatorii pe vremea in care era avocat, va fi luata in discutie, mai intai, in Comisia juridica a Senatului, potrivit B1 TV.

Senatorii juristi au la dispozitie cinci zile pentru a da un aviz favorabil sau nefavorabil in cazul lui Dan Sova.

In urmatoarele trei zile de la emiterea raportului Comisiei juridica, Senatul trebuie sa supuna votului, in trei zile, cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a lui Sova.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, intrebat cum va vota PSD la solicitarea anchetatorilor, ca le-a recomandat alesilor social-democrati sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA.

„Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru. Dar, dincolo de recomandare, oamenii au propria lor minte”, a spus Ponta.

La randul sau, Dan Sova a precizat, duminica seara, ca este foarte afectat de cererea formulata de Directia Nationala Anticoruptie privind arestarea sa.

Potrivit senatorului, faptele care il vizeaza in acest dosar nu au legatura cu activitatea sa politica, ci cu activitatea de avocat.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a cerut, vineri, arestarea senatorului Dan Sova, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.