Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cristian Preda critică alianţa PMP – PP-DD

Bucureşti: Cristian Preda critică alianţa PMP – PP-DD

DISTRIBUIȚI

Cristian Preda135288 – 05032015 –  Europarlamentarul Cristian Preda, fost membru al PMP, critica alianta fostilor colegi de partid cu PP-DD, pe care o catalogheaza drept „scandaloasa”. „Desi nu mai sunt membru ‪PMP, consider ca asocierea acestui partid cu PP-DD e scandaloasa. Ca membru al ‪PE, am solicitat afilierea PMP la PPE, definitivata in toamna, in conditiile in care lista pe care am condus-o la europene a trimis doi deputati in Parlament”, a scris Cristian Preda pe Facebook.

Dupa arestarea Elenei Udrea, mai scrie europarlamentarul, desi fusese exclus din partid, i s-a reprosat „prezenta PMP in familia populara, fiindca in programul nostru figura lupta cu coruptia”.

„Acum, partidul al carui presedinte e in arest preventiv (Elena Udrea nu mai e presedinte PMP – n. r.), sub suspiciunea de coruptie, alege sa se asocieze cu o formatiune populista al carei fondator (Dan Diaconescu – n. r.) a fost condamnat definitiv pentru santaj . E evident ca valorile PPE sunt calcate in picioare”, conchide Preda.

Deputatii PMP au hotarat, miercuri, sa fuzioneze cu membrii Partidului National Democrat (PND), fostul PP-DD, din Camera Deputatilor si sa activeze impreuna in cadrul grupului parlamentar Democrat si Popular, insa fiecare formatiune isi va pastra identitatea politica. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.