Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Darius Vâlcov, la DNA pentru audieri

Bucureşti: Darius Vâlcov, la DNA pentru audieri

DISTRIBUIȚI

135649 – 27032015 –  Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat vineri dimineata la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori. Ieri, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fostul ministru de Finante sa fie cercetat in arest la domiciliu, intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta.

Potrivit DNA, in cursul anului 2009, Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion, l-a contactat pe Darius Valcov, in calitate de primar al municipiului Slatina, judetul Olt, caruia i-a propus ca in schimbul oferirii sprijinului in influentarea factorilor de decizie in vederea castigarii unor licitatii de lucrari de infrastructura in Slatina, orasele Scornicesti, Piatra Olt si Draganesti sa ii dea 20% din valoarea sumelor incasate (fara TVA).

In urma acestor intelegeri, Valcov ar fi primit, in perioada 2010-2013, aproximativ doua milioane de euro, o parte din aceasta suma fiind primita in mod direct, in numerar, iar 2.480.000 lei, prin intermediul unor firme.

Joi, au avut loc mai multe perchezitii in Bucuresti si Olt, in urma carora au fost gasite 94 de tablouri care ar apartine lui Valcov.– PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.