Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deputatul Mircea Dolha:  Ioan Rus trebuie să trimită CE un Master...

București: Deputatul Mircea Dolha:  Ioan Rus trebuie să trimită CE un Master Plan General de Transport viabil

DISTRIBUIȚI

135635 – 19032015  –  Deputatul PNL Mircea Dolha îi solicită ministrului Ioan Rus “să se pună pe treabă și, pe 9 aprilie, să trimită Comisiei Europene un Master Plan General de Transport viabil, prin care să putem accesa fondurile europene de care avem nevoie pentru a demara lucrările”.

Deputatul mai adaugă că “problema este când atunci când valoarea și calitatea muncii sunt verificate la Bruxelles, iar Comisia Europeană îi trimite înapoi acasă cu coada între picioare. Nu îmi face deloc plăcere gândul că Masterul Planul General de Transport al României a fost făcut praf de către specialiștii europeni, care au trimis acasă delegația de la Ministerul Transporturilor pentru a reface proiectul. Nu îmi face deloc plăcere că, din nou, România a fost scoasă la tablă și prinsă cu lecția neînvățată, cu teme făcute în grabă, corectate cu mult roșu de cei care pot da undă verde celor mai importante proiecte de infrastructură din istoria modernă a țării noastre”.

De asemenea, Mircea Dolha susține că România are de suferit în urma ambiției, superficialității și neseriozității Guvernului Ponta care nu a reușit să transmită la Bruxelles un proiect finanțabil pentru construcția rețelei de autostrăzi a României.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.