Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deși nu mai e membru în organizație, Cătălin Ivan a fost...

Bucureşti: Deși nu mai e membru în organizație, Cătălin Ivan a fost suspendat din PSD Sector 1

DISTRIBUIȚI

135407 – 11032015  Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost suspendat 12 luni din PSD, decizia fiind luată marţi seara de PSD Sector 1 Bucureşti. Ivan susţine că va contesta sancţiunea, deoarece între timp s-a mutat din organizaţia PSD Sector 1 la PSD Iaşi, potrivit Gandul.info

După ce a avut mai multe poziţii critice la adresa lui Victor Ponta şi a lui Liviu Dragnea, europarlamentarul Cătălin Ivan a fost schimbat din fruntea organizaţiei PSD Sector 1, iar marţi seara s-a decis suspendarea lui din partid pentru o perioadă de 12 luni.

Surse social-democrate au declarat că, la şedinţa de marţi seara a organizaţiei locale a PSD Sector 1 din care Ivan făcea parte, s-au supus la vot două propuneri: excluderea lui din partid sau suspendarea din partid pentru 12 luni. Varianta finală a fost de suspendare a europarlamentarului din PSD.

Cătălin Ivan susţine că decizia luată de social-democraţii din Sectorul 1 este nestatutară, deoarece nu a fost prezent la şedinţa în care s-a decis suspendarea sa. Ivan şi-a trimis un reprezentant la şedinţă, dar cei din Sectorul 1 nu au acceptat ca Ivan să aibă un reprezentant, invocând statutul PSD în acest sens.

Mai mult, Ivan le-a transmis celor din PSD Sector 1 că el s-a mutat în organizaţia PSD Iaşi, deci nu ar mai putea fi judecat la organizaţia din Capitală.

Surse social-democrate au declarat că Ivan nu se poate muta în altă organizaţie, fără acceptul organizaţiei judeţene, în cazul de faţă, PSD Iaşi.

Europarlamentarul a anunţat că va contesta decizia celor de la Sectorul 1.

Cătălin Ivan şi-a anunţat la începutul acestui an intenţia de a candida la Congresul PSD pentru funcţia de preşedinte, criticându-i pe Liviu Dragnea şi Victor Ponta.

Surse social-democrate au declarat pentru gândul că în perioadă următoare urmează să fie excluşi din PSD toţi cei care s-au alăturat noului partid pe care Mircea Geoană îl va înfiinţa. Pe lista neagră se află parlamentari, dar şi consilieri generali ai municipiului Bucureşti, consideraţi apropiaţi ai lui Marian Vanghelie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.