Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Gorghiu: Pentru Ponta a nu bloca justiţia înseamnă scandal

Bucureşti: Gorghiu: Pentru Ponta a nu bloca justiţia înseamnă scandal

DISTRIBUIȚI

Alina Gorghiu135735 – 24032015 –   Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, ii propune premierului Victor Ponta un consens pe tema votului la vedere in privinta ridicarii imunitatii lui Dan Sova si dublarea alocatiilor copiilor.

„Intrucat dl Ponta considera ca a nu bloca justitia inseamna scandal si pentru ca, din cand in cand, isi aduce aminte ca are responsabilitati de prim-ministru ii propun consens pe doua teme: 1. Miercuri, senatorii PSD sa voteze la vedere 2. Dublarea alocatiilor pentru copii, mai ales ca domnia sa crede ca deja a facut acest lucru. In rest, poate sa lipseasca, in continuare, de la sedintele in care justitia are solicitari in privinta partenerilor sai politici”, a scris pe Alina Gorghiu pe Facebook.

Postarea liderului liberal vine ca reacție la atitudinea premierului, manifestată luni, prin care, pentru a Evita intrebările presei legate de propunerile liberalei privind votul la vedere în cazurile Șova și Vâlcov, a incercat să minimalizeze și să trimită în derizoriu pozițiile publice ale acesteia. „N-am avut timp si nici o prea mare dorinta sa vad cu ce ma mai injura doamna Gorghiu. Repet, doamna Gorghiu e cu scandalul, inainte era Udrea, acum e ea”, a transmis premierul, dupa sedinta extraordinara de guvern despre noile coduri fiscale.

Luni, Alina Gorghiu i-a transmis lui Victor Ponta sa le ceara public parlamentarilor din partidul pe care il conduce sa voteze la vedere in privinta cererilor DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazurile Dan Sova si Darius Valcov. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.