Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PNL consideră ”inacceptabilă” participarea lui Vâlcov la ședința de guvern

București: PNL consideră ”inacceptabilă” participarea lui Vâlcov la ședința de guvern

DISTRIBUIȚI

135605 – 18032015  –  Deputatul liberal Ovidiu Raețchi spune că este ”inacceptabilă” participarea lui Darius Vâlcov, ministrul demisionar al Finanțelor, la ședința săptămânală de Guvern, în condițiile în care procurorii DNA au dispus urmărirea penală, acesta fiind acuzat de luare de mită în perioada mandatului de primar al Slatinei.

”La fel de scandalos este faptul că Victor Ponta s-a transformat în avocatul lui Darius Vâlcov, amintind de vremurile în care actualul premier – pe atunci doar șef de partid, dar fără răspunderi guvernamentale – îi lua apărarea lui Constantin Nicolescu, baronul de Argeș, acum condamnat definitive. Revocarea lui Darius Vâlcov din funcție nu poate să mai aștepte. Credibilitatea României este afectată la nivel internațional de situația în care se află actualul ministru de Finanțe. Totul pare o glumă bizara, preluată de pe site-urile de umor: suspectat că a luat șpagă de două milioane de euro, Darius Vâlcov se luptă cu evaziunea din Guvern!”, a spus Ovidiu Raețchi.

După cum se cunoaște, Vâlcov a anunțat că demisionează din Guvern, însă Ponta a anunțat că demisia va fi luată în considerare după ce Guvernul va aproba noul Cod Fiscal. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.