Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta, citat în dosarul Referendumului: “Mă voi prezenta şi voi...

Bucureşti: Premierul Ponta, citat în dosarul Referendumului: “Mă voi prezenta şi voi spune numai adevărul”

DISTRIBUIȚI

135343 – 09032015  – Premierul Victor Ponta a declarat că va merge miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) şi va spune „adevărul şi numai adevărul” în dosarul Referendumului, în care a fost trimis în judecată Liviu Dragnea.

„Sigur că da, miercuri”, a spus Victor Ponta, duminică seara, la RTV, când a fost întrebat dacă se va prezenta miercuri la ÎCCJ, unde este citat ca martor în dosarul Referendumului.

“Voi spune adevărul și numai adevărul și anume faptul că din toate cunoștințele pe care le-am avut ca lider de partid și premier, n-a făcut nimeni în 2012 o schemă de fraudare, chiar au venit 7,4 milioane să voteze pentru demiterea lui Băsescu. Aici vorbim de responsabilități penale, o să spun doar adevărul orice mă întreabă instanța. Întâmplător chiar știu cel mai bine ce s-a întâmplat în 2012, la fel cum știe domnul Crin Antonescu, la fel cum știu foștii secretari generali, domnul Dragnea, domnul Hellvig. Deci adevărul pe care-l știu cum să nu-l spun? Mă voi prezenta miercuri”, a adăuat Victor Ponta.

ÎCCJ a stabilit pentru 11 martie următorul termen în dosarul „Referendumul”, dată pentru care a decis citarea martorilor propuşi de avocatul lui Liviu Dragnea pentru audiere, printre care se află şi premierul Victor Ponta.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurori, fiind acuzat că ar fi fraudat la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu din 2012, printr-un sistem de influenţă controlat şi pus la punct de el. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.