Acasă Economie Iaşi: Prinşi cu 11.000 pachete de ţigări trecute cu lanseta peste Prut

Iaşi: Prinşi cu 11.000 pachete de ţigări trecute cu lanseta peste Prut

DISTRIBUIȚI

 135263 – 04032015 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora, judeţul Iaşi, au depistat patru bărbaţi care încercau să introducă ilegal în ţară 11.000 pachete ţigări de contrabandă, pe care le-au trecut peste râul Prut cu ajutorul unor lansete de pescuit.

La data de 3 martie a. c., în jurul orei 6.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Ţuţora au observat pe direcţia localităţii de frontieră Prisăcani, în apropierea malului românesc al râului Prut, mai multe persoane care transportau în spate colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au reţinut persoanele, iar în urma cercetărilor s-a constatat că acestea sunt patru cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 20 şi 37 ani, domiciliaţi în judeţul Iaşi.

În coletele descoperite la faţa locului erau 11.000 pachete ţigări de diferite mărci, în valoare de aproximativ 122.155 lei.

Din cercetări a reieşit că bărbaţii au trecut ilegal ţigările, trăgând coletele cu lansete de pescuit, de pe malul moldovenesc al râului Prut.

Şigările au fost confiscate şi pe numele celor patru a fost întocmită lucrare penală pentru de contrabandă. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.