Acasă Politic Bucureşti: Premierul Ponta: “DNA-ul este confundat cu divinitatea”

Bucureşti: Premierul Ponta: “DNA-ul este confundat cu divinitatea”

DISTRIBUIȚI

radu-tudor-ponta– 136155 – 20042015 – Dupa ce declarase ca incheierea mandatului sau de premier va depinde si de „voia DNA”, premierul Victor Ponta a explicat duminica seara ca voia sa spuna, de fapt, „voia Domnului, dar asa a iesit”.

„Voiam sa spun voia Domnului, dar asa a iesit. Uneori, in presa romaneasca, DNA-ul este confundat cu divinitatea, nu greseste niciodata. Orice poate fi criticat intr-o democratie. Si Biserica poate fi criticata”, a spus Ponta duminica seara, la Antena 3.

Anterior, intrebat, la RTV, daca va incheia mandatul de prim-ministru dupa alegerile parlamentare de la sfarsitul anului 2016, Ponta a raspuns: „Cum o fi voia DNA-ului”, precizand insa ca face astfel o gluma.

Continuand discutia despre justitie, premierul a precizat ca „Traian Basescu e singurul om dintre cei 20 de milioane de romani care nu are dreptul sa critice justitia. (…) Este unul din putinii oameni care se bucurau foarte tare cand li se intamplau aceste lucruri lui Nastase, Voiculescu… Cum nu e cineva din apropierea lui este cel mai dur, cum s-a ajuns la Udrea, la ginere, deodata si-a dat seama ca nu e bine”.

In privinta discutiilor cu privire la eliminarea MCV-ului, Ponta a afirmat ca argumentul ca „noua ne trebuie MCV ca suntem rai” este o explicatie „gen Monica Macovei”.

„MCV trebuie sa existe in toate tarile Uniunii Europene daca suntem egali. (…) Avem cativa ‘macovisti’ care traiesc de ani de zile, si traiesc bine, injurand Romania”, a mai spus Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.