Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele Iohannis despre activitatea intensă a DNA: “E un lucru bun”

Bucureşti: Preşedintele Iohannis despre activitatea intensă a DNA: “E un lucru bun”

DISTRIBUIȚI

135750 – 01042015 – Presedintele Klaus Iohannis considera ca activitatea intensa din ultima perioada a DNA, concretizata in numarul mare de arestari si urmariri penale, este un lucru bun si ca este bine ca se intampla „si acum in ceasul al 12-lea”.

„Aceasta faza intensa de lupta e urata, e foarte urata, iese la suprafata tot ce a fost si este mai rau si mai urat in politica, dar va asigura ca fara aceasta faza nu putem sa ne facem bine”, a declarat seful statului marti, la bilanțul a o suta de zile de mandat.

Intrebat daca in opinia sa sunt intemeiate temerile ca se face abuz de arestari si ca apar acuzatii de „justitie televizata”, Klaus Iohannis a raspuns: „Putem constata cu totii ca Romania se afla intr-o faza foarte intensa de combatere a coruptiei, actiuni foarte vizibile ale parchetelor. Consider ca e un lucru bun, vedem, si dvs si eu, aproape zilnic noi si noi politicieni acuzati de diferite lucruri, ceea ce ne duce cu gandul la o intrebare: cum de au stat atatia ani in spatiul public si nu a venit nimeni sa verifice aceste chestiuni? Bine ca se intampla si acum in ceasul al 12-lea”.

„Aceasta faza intensa de lupta e urata, e foarte urata, iese la suprafata tot ce a fost si este mai rau si mai urat in poltica, dar va asigura ca fara aceasta faza nu putem sa ne facem bine”, a adaugat presedintele. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.