Acasă Sud-Est Constanta Constanta: Grupare de hoti sprijinită de angajati ai CFR Marfa si politisti...

Constanta: Grupare de hoti sprijinită de angajati ai CFR Marfa si politisti de la Transporturi Maritime

DISTRIBUIȚI

 136290 – 23042015 –  12 persoane, între care și 5 polițiști, vor fi audiați de procurorii constănțeni într-un dosar în care în cursul zilei de astăzi au avut loc 10 percheziții domiciliare. Ofiţerii DGA din Constanţa, Tulcea, Brăila, Călăraşi şi Ialomiţa, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa, sub coordonarea procurorului, au percheziționat 10 aderse, la persoane suspecte de implicare în infracţiuni de corupţie săvârşite în Portul Constanţa.

În luna noiembrie 2014, Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Constanţa a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa cu privire la faptul că o reţea de persoane sustrage produse petroliere, alcool şi îngrăşăminte din vagoanele de tren care întră în Portul Constanţa.

Din verificări rezulta faptul că gruparea era sprijinită de lucrători ai SN CFR Marfă SA, paznici din porţile de acces în port şi agenţi de poliţie din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Maritime Constanţa.

Instrumentarea cauzei s-a realizat cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI). PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.