Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov : Peste 1,7 milioane lei – amenzi aplicate de polițiștii de...

Ilfov : Peste 1,7 milioane lei – amenzi aplicate de polițiștii de la Rutieră

DISTRIBUIȚI

 amenzi135960 – 08042015 – În luna martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au acţionat zilnic pe drumurile publice din Ilfov în vederea respectării legislației privind regimul rutier, sens în care au demarat activități de prevenire și combatere a cauzelor generatoare de accidente rutiere grave şi a consecinţelor acestora.

În principal, aceştia, au desfăşurat activităţi pe linia nerespectării regimului legal de viteză și a consumului de alcool, s-a verificat starea tehnică a autovehiculelor și au fost verificate autovehicule destinate atât transportului public de persoane cât şi transportului mărfurilor periculoase.

Totodată, polițiștii au avut în vedere șoferii care nu acordă prioritate de trecere pietonilor şi celorlalte vehicule particiante la trafic precum și pietonii care traversează prin loc nepermis.

Prin aceste acţiuni s-a urmărit informarea participanților la trafic cu privire la modalităţile de prevenire a accidentelor rutiere dar și depistarea și sancționarea celor care încalcă dispozițile privind legislația rutieră.

În urma activităților desfășurate, polițiștii ilfoveni au constatat 107 infracțiuni la regimul circulației, au aplicat 7.894 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.750.000 de lei, cele mai multe fiind aplicate șoferilor care aveau montate pe autoturisme dispozitive de detectare a aparaturii radar, celor care nu au respectat regimul legal de viteză și celor care nu au purtat centura de siguranță.

De asemenea, au fost reținute 707 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost retrase 390 de certificate de înmatriculare și 39 de plăcuțe de înmatriculare pentru neregulile constatate. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.