Acasă Externe Marea Britanie: Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti – “Cel mai bun spital”

Marea Britanie: Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti – “Cel mai bun spital”

DISTRIBUIȚI

136389 – 28042015 –  Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București a primit la Londra, în cadrul Achievements Forum, premiul „Cel mai bun spital”, iar managerul unității, Dan Mircea Enescu, a primit premiul „Cel mai bun manager”.

Nominalizarea a fost făcută la categoria „Inovație în sănătate și management public”, potrivit Digi24.

La această categorie au fost nominalizate instituțiile și companiile publice, precum și profesioniști din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite prin: atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor secții, spitale și clinici publice, implementarea de programe naționale pentru diferite afecțiuni în beneficiul pacienților, dezvoltarea educației medicale a specialiștilor prin diverse programe – acțiuni științifice, dar și rezultate medicale excepționale precum transplanturi, intervenții chirurgicale etc.

Academicianul Dan Mircea Enescu a primit din partea „Comitetului Socrate” premiul internațional Cel mai bun manager din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure și eficiente) și a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, acad. Dan Mircea Enescu va figura în „Almanahul Socrate”, pe siteul EBA. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.