Acasă Externe Turcia: Doi atacatori înarmaţi au intrat în sediul partidului AK aflat la...

Turcia: Doi atacatori înarmaţi au intrat în sediul partidului AK aflat la putere

DISTRIBUIȚI

135770 – 01042015 – Cei doi atacatori inarmati care intrasera miercuri dimineata in sediul Partidului AK aflat la putere in Turcia, situat intr-o suburbie a Istanbulului, au fost imobilizati de politisti si arestati, potrivit presei turce.

Dupa ce atacatorii au intrat in sediul AK, autoritatile au izolat zona din fata cladirii aflate in cartierul Kartal, amplasat in partea asiatica a Istanbulului.

Se pare ca agresorii le-au spus tuturor celor care se aflau in cladire sa paraseasca imobilul. Acestia au mers la etajul sapte, unde au spart doua ferestre si au fluturat steagul Turciei, cu o sabie desenata pe acesta.

Incidentul are loc la doar o zi dupa ce doi agresori care faceau parte dintr-o organizatie considerata terorista au intrat intr-un tribunal din Istanbul si au luat ostatic un procuror. Cei doi agresori au fost ucisi in timpul operatiunii de salvare a magistratului care, la randul sau, a fost grav ranit si a murit la spital.

In acest timp, presedintele turc Recep Erdogan se afla intr-o vizitia oficiala la Bucuresti. Liderul turc a fost primit cu putin timp in urma la Palatul Cotroceni de catre presedintele roman Klaus Iohannis.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.