Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ambasada SUA: Îngrijorare privind modificările Codului Penal

Bucureşti: Ambasada SUA: Îngrijorare privind modificările Codului Penal

DISTRIBUIȚI

136704 – 13052015 –  Ambasada SUA la Bucuresti si-a exprimat din nou ingrijorarea cu privire la modificarile aduse in Parlament la Codul Penal si Codul de Procedura Penala.”Ambasada Statelor Unite este in continuare ingrijorata de modificarile aduse Codurilor Penal si de Procedura Penala. Orice modificari aduse acestor coduri trebuie analizate cu atentie si in mod transparent de toate partile interesate, pentru a se asigura ca aceste modificari nu submineaza progresele recente obtinute de Romania in consolidarea statului de drept si in lupta anti-coruptie. Asa cum am mai declarat, astfel de rezultate ar fi un semnal descurajator, mai ales pentru investitori”, se arata intr-un comunicat al Ambasadei SUA.

Senatul a votat zilele aceastea cateva modificari la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal, in baza carora DNA va obtine mai greu arestarea preventiva a unor acuzati de diverse infractiuni.

Premierul Victor Ponta s-a aratat de acord cu modificarile facute de Senat, proiectul de lege urmand sa ajunga in curand si la Camera Deputatilor, decizionala. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.