Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: George Maior confirmă că a vorbit cu Elena Udrea de fotografiile...

Bucureşti: George Maior confirmă că a vorbit cu Elena Udrea de fotografiile de la Paris

DISTRIBUIȚI

136638 – 11052015  – Fostul șef al SRI, George Maior, a declarat la ProTV că a discutat cu Elena Udrea despre fotografiile de la Paris în care aceasta apare împreuna cu fost procuror-șef al DIICOT, Alina Bica. Maior a afirmat că discuția nu a fost de avetizare, ci ”de comunicare” în contextul campaniei prezidențiale.

„Da, am avut o discuție cu domnia sa, și aceste lucruri au fost clarificate. Nu era vorba de avertizare, era vorba în contextul unei campanii prezidențiale. Eu cred că este importantă comunicarea. Am avut o discuție la sediul SRI. Pot să discut cu oricine și este normal să fac acest lucru dacă eu consider că există un interes al serviciului în aceasta perspectivă”, a transmis George Maior.

Întrebat care era interesul de serviciu în această comunicare, fostul șef SRI a refuzat să comenteze, spunând „că întotdeauna exista un interes al serviciului”.

Elena Udrea a fost fotografiată într-o sesiune de shopping împreună cu Alina Bica şi cu Ana Maria Topoloceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, într-o vacanță petrecută la Paris. Imaginile au apărut în presă după ce Udrea a acuzat implicarea serviciilor de informaţii în campania sa prezințială.

În luna februarie a acestui an, fostul ministru al Turismului a transmis faptul că George Maior i-a spus de existența acestor fotografii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.