Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Iohannis crede ca a fost blat între Băsescu şi Ponta

Bucureşti: Iohannis crede ca a fost blat între Băsescu şi Ponta

DISTRIBUIȚI

136837 – 19052015 – Presedintele Klaus Iohannis a comentat, luni dupa-amiaza, pasajele din noua sa carte in care face referire la un blat intre Traian Basescu si Victor Ponta, in perioada campaniei prezidentiale.

Intrebat, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, daca inca mai are sentimentul pe care il descrie ca l-a avut in campania electorala, respectiv al unor „indicii puternice privind un blat intre Traian Basescu si Victor Ponta, in ceea ce priveste aparitiile publice ale acestora”, seful statului a raspuns afirmativ.

„Am acelasi sentiment, altfel nu as fi scris aceste lucruri in carte. Sunt diferite indicii pe care le-am discutat in campania electorala si care mai in detaliu se regasesc in acea carte si daca sunteti curios v-o recomand”, spus presedintele.

De asemenea, Klaus Iohannis a fost intrebat in legatura cu o afirmatie facuta duminica, la B1 Tv, de catre Traian Basescu, potrivit careia actualul sef al statului ar putea fi „copilul de mingi al Germaniei”.

„Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca in Germania, prin presa germana, mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca. Nu as vrea sa ajungem la situatia in care, Germania il are oricum pe Donald Tusk ca servitor acolo, presedinte al Consiliului European, sa mai creeze si un presedinte al Romaniei, sa fie copilul de mingi al Germaniei”, a spus Traian Basescu.

„Va rog sa-l intrebati pe domnul Traian Basescu ce a vrut sa spuna. Eu nu comentez aceste afirmatii. Nu comentez afirmatiile predecesorului meu”, a comentat Klaus Iohannis. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.