Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Liviu Dragnea rămâne coordonator al programului PSD

Bucureşti: Liviu Dragnea rămâne coordonator al programului PSD

DISTRIBUIȚI

137080  – 28052015 – Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri, la finalul ședinței Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, în cadrul căreia s-a dicutat despre demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte executiv al partidului, că acesta va fi în continuare coordonator al programului partidului pentru perioada 2016-2020.

”Absolut toți membrii CExN au susținut că Liviu Dragnea a fost desemnat de către noi toți coordonator al campaniei pentru referendumul din 2012, că am luat toți decizia de a-l suspenda pe Băsescu, că acolo toate lucrurile s-au desfășurat conform deciziilor politice și că dacă s-a decis în instanță ca doar Liviu Dragnea să plătească ceea ce am făcut cu toții, e o decizie a justiției pe care noi toți o considerăm nedreaptă”, a declarat Ponta.

”Liviu Dragnea, la solicitarea tuturor membrilor Comitetului Executiv Național, va fi în continuare, coordonator al programului nostru național 2016-20202. În această calitate va îndeplini toate sarcinile pe care CExN le consideră necesare, pe partea de organizare a partidului, pe partea de coerență, între partid, Guvern, grupuri parlamentare. Mai pe scurt, va fi în continuare, în ceea ce mă privește, ca lider al PSD, partenerul meu în ce am început în 2010 și a ceea ce cred că vom continua cu succes și în 2016”, a mai spus liderul PSD.

”În rest, suntem oameni puternici, trecem și peste nedreptăți și peste lucruri mai puțin plăcute și avem încrederea colegilor noștri (…) pentru ca în 2016 să punem la dispoziția electoratului din România o ofertă de guvernare locală și generală în sensul și cu proiectele pe care deja le avem în derulare”, a mai declarat Ponta.

Întrebat ce se va întămpla cu liderii din teritoriu care, înaintea ședinței, spuneau că își vor da demisia în cazul în care Liviu Dragnea renunță la funcția de președinte executiv al partidului, Victor Ponta a răspuns: „Au obligația să lucreze cu conducerea partidului și cu coordonatorul programului nostru, domnul Dragnea, ca să câștigăm alegerile. Dacă le vom pierde, atunci își vor da demisia”.

Totodată, Victor Ponta a precizat că în cadrul ședinței CExN s-a discutat și despre agenda partidului pentru perioada 2016-2020.

”Am discutat în cadrul Comitetului Executiv de ceea ce este cel mai important, agenda noastră pentru 2016-2020, ceea ce ne propunem ca obiective guvernamentale în acest an și pentru alegerile locale și parlamentare și ceea ce va reprezenta obiectivul fundamental pentru perioada următoare”, a spus Victor Ponta.

Liviu Dragnea și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD, precum și din cea de ministru al Dezvoltării, după ce a fost condamnat la un an cu suspendare în dosarul referendumului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.