Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta: “Nu am de gând să-i cer demisia lui Dan...

Bucureşti: Victor Ponta: “Nu am de gând să-i cer demisia lui Dan Şova”

DISTRIBUIȚI

137081  – 28052015 – Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri ca nu i-a cerut demisia lui Dan Sova din partid si din Senat si nici nu are de gand sa faca acest lucru. „Nu, nici vorba. Voi cere un singur lucru, voi pune o intrebare, mai ales dupa cazul atat de dezbatut in ultimele zile: exista vreo justificare pentru care un om nu este trimis in judecata dupa 8 ani de zile, dar trebuie sa fie arestat? Eu nu gasesc nicio justificare decat una politica, pur politica, ori justitia nu trebuie sa faca politica, justitia trebuie sa faca justitie. Daca cineva a incalcat legea, dupa 8 ani, si a fost prins trebuie trimis in fata judecatorilor sa se apere, sa fie achitat sau condamnat. Sa spui nu vreau sa te trimit in fata judecatorilor, vreau sa te arestez cred ca este doar un gest politic si atunci de ce sa ii cer eu ceva domnului Sova?”, a afirmat Ponta la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD.

Biroul Permanent al Senatului a retrimis in Comisia Juridica, miercuri dupa-amiaza, cazul social-democratului Dan Sova, dupa ce senatorii juristi decisesera reluarea votului in cazul fostului ministru al Transporturilor.

Anterior, senatorii din Comisia Juridica au decis reluarea votului in cazul social-democratului Dan Sova, privind cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a fostului ministru al Transporturilor. Hotararea a venit dupa o sedinta de aproximativ doua ore a senatorilor juristi, care a avut loc miercuri dimineata. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.