Acasă Politic Elena Udrea, cădere psihică în arest

Elena Udrea, cădere psihică în arest

DISTRIBUIȚI

136553 – 06052015 – Daca in primele saptamani de arest preventiv Udrea s-a aratat puternica si era laudata deseori de prietena sa Ruxandra Dragomir pentru atitudinea optimista, acum fostul deputat are ingrijorari serioase.

„Astazi (miercuri – n. r.) se implinesc 70 de zile de arest; a fost arestata preventiv pe 25 februarie. Este o temere pe care ati observat-o si are la baza ingrijorarea generata de acea scrisoarea si careia daca la inceput nu i-a dat atentie, in conditiile mutarii in penitenciar a avut efect”, a spus Marius Striblea la RTV.

Avocatul facea referire la scrisoarea primita de Udrea in timp ce se afla in arestul Politiei Capitalei, in care un barbat incarcerat la penitenciarul Colibasi o avertiza ca a primit comanda de la clanul Camatarilor sa o intepe cu un ac infectat cu HIV.

Un alt motiv invocat de avocatul Striblea este ca nu isi poate pregati apararea din cauza conditiilor de securitate in care este tinuta clienta sa.

„O alta ingrijorare importanta e ca pana la data de 18 mai noi trebuie sa prezentam cererile si exceptiile care vizeaza urmarirea penala si pana la acest moment nu a avut acces la dosar. Nu exista conditii sa ne pregatim apararea”, a mai spus avocatul Marius Striblea. – – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.