Acasă Externe Spania: Sediu PNL Diaspora, la Torrejon de Ardoz

Spania: Sediu PNL Diaspora, la Torrejon de Ardoz

DISTRIBUIȚI

136818 – 18052015 – Copreședintele PNL Diaspora, senatorul Viorel Badea, a inaugurat sâmbătă, 16 mai a . c., sediul Organizației PNL Diaspora Spania din Torrejon de Ardoz (Madrid).

Evenimentul s-a desfășurat în prezența primarului Partidului Popular din localitate, Pedro Rollan Ojeda, a deputatului de Madrid, José Ramón Garcia Hernandez, șeful Departamentului de Relații Internațional al PP, precum și a deputatul de diaspora, Aurelian Mihai. Au participat, de asemenea, cei doi copreședinți ai organizației PNL Diaspora Spania, precum și numeroși membrii și simpatizanți ai PNL și ai PP, potrivit unui comunicat al PNL.

Ceremonia a început cu o slujbă oficiată de Părintele Paroh Savu Mihai Cătălin și a continuat cu alocuțiunile invitaților. Jose Ramon Garcia a menționat importanța deschiderii acestui sediu pentru consolidarea raporturilor politice dintre cele două partide membre ale PPE. Primarul Pedro Rollan a insistat pe importanța integrării românilor în comunitatea din Torrejon și pe implicarea activă a conaționalilor noștri în viața socială și politică a orașului de reședința.

Organizatorul evenimentului, Marius Ioan, copreședintele PNL Diaspora Spania, a afirmat în intervenția sa că „inaugurarea acestui sediu este esențială pentru organizația noastră, în contextul în care așteptările românilor vis a vis de acțiunea politică a PNL sunt uriașe, iar pentru materializarea acestor așteptări, parteneriatul politic cu Partidul Popular din Spania este fundamental”.

Mulțumindu-le participanților prezenți la acest eveniment, copreședintele PNL Diaspora, senatorul Viorel Badea a relevat relația excepțională cu PP spaniol, îndemnându-i pe români să își exprime votul în favoarea PP la alegerile locale din 24 mai, „Partidul Popular fiind promotorul valorilor creștine și al respectului pentru familie și tradiție”.

Cu acest prilej, senatorul Badea a anunțat deschiderea cabinetului senatorial în Spania, în Torrejon de Ardoz, cabinet care va constitui un punct de contact între comunitatea românilor din Coridorul Henares și Parlamentul României, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.