Acasă Nord-Est Iasi Iaşi: Prins când voia să introducă telefoane mobile în penitenciar

Iaşi: Prins când voia să introducă telefoane mobile în penitenciar

DISTRIBUIȚI

136817 – 18052015 – Poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat un bărbat care intenţiona să introducă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi cinci telefoane mobile.

În data de 17 mai a.c., în jurul orei 0.30, poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au observat o persoană care intenţiona să pătrundă în perimetrul parcării instituţiei, prin escaladarea gardului.

Poliţistul de frontieră care efectua misiunea de supraveghere a interceptat şi legitimat persoana respectivă stabilind că aceasta este un român, în vârstă de 25 ani, domiciliat în judeţul Botoşani, cu antecedente penale. Asupra tânărului au fost desoperite cinci telefoane mobile.

Din cercetările efectuate şi din declaraţiile tânărului s-a stabilit că  acesta intenţiona să arunce bunurile în curtea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi, care se afla în imediata apropiere a clădirii ITPF Iaşi, cu scopul de a fi preluate de un prieten care este încarcerat.

Tânărul şi telefoanele au fost predate unui echipaj din cadrul Secţiei 2 a Poliţiei Municipiului Iaşi, care au întocmit dosar penal, se precizează într-un co,unicat al ITPF Iaşi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.