Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Gabriel Oprea a preluat atribuţiile premierului: Şedinţa de guvern, amânată

Bucureşti: Gabriel Oprea a preluat atribuţiile premierului: Şedinţa de guvern, amânată

DISTRIBUIȚI

 137610  – 16062015  – Sedinta saptamanala de Guvern, care ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, a fost anulata deoarece prim-ministrul Victor Ponta se afla in Turcia, unde a fost operat la genunchi. Potrivit televiziunilor de stiri, obisnuita sedinta de miercuri nu va avea astfel loc, din cauza absentei premierului, cu toate ca vicepremierului Gabriel Oprea i s-au delegat atributiile prim-ministrului.

Premierul a plecat in Turcia, zilele trecute, pentru a se opera la genunchiul stang, dupa ce s-a accidentat la un meci de baschet.

Medicii de la Spitalul Militar Central din Bucuresti i-au recomandat, joi, o interventie chirugicala, in urma unui control medical, la circa doua saptamani de la accidentare.

Prim-ministrul a fost supus unui examen RMN, medicii stabilind diagnosticul – ruptura de ligament, fiind afectate meniscul si cartilajul.

Cat timp Victor Ponta va fi plecat din tara, fiind in concediu toata saptamana, atributiile prim-ministrului sunt preluate de catre vicepremierul Gabriel Oprea, in acest sens fiind publicata o informatie in Monitorul Oficial. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.