Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Pe Chiliman îl paşte o nouă excludere din PNL

Bucureşti: Pe Chiliman îl paşte o nouă excludere din PNL

DISTRIBUIȚI

 137681  – 18062015  – Prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că nu are informații cu privire la perchezițiile DNA la sediul Primăriei Sectorului 1, dar că în cazul în care vor fi probleme de integritate vor fi aplicate toate prevederile din Statutul noului PNL.

”Nu avem informații și nu avem ce comenta. Spre deosebire de PSD care spune că va introduce prevederi statutare privind integritatea, PNL-ul are astfel de criterii și le va aplica indiferent de caz si cum se numește membrul PNL aflat într-o astfel de situație. Dar să nu punem carul înaintea boilor până nu știm ce se întâmplă”, a spus Ludovic Orban, conform Stiripesurse.ro.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, este vizat de o anchetă a DNA, procurorii anticorupţie făcând percheziţii, joi, la sediul primăriei, surse judiciare afirmând că primarul ar fi suspectat de trafic de influenţă în dosarul lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Andrei Chiliman a fost ridicat de anchetatori, joi dupa amiaza, direct de pe Aeroportul Otopeni, imediat dupa coborararea din avionul cu care a revenit in tara.

Andrei Chiliman a fost exclus din vechiul PNL in mai 2013, supa un conflict cu presedintele de atunci al partidului, Crin Antonescu. Ulterior, Chiliman s-a încris în PDL, astfel încât, în urma fuziunii dintre cele două partied, el a a juns membru în noul PNL. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.