Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PNL ia în calcul convocarea sesiunii extraordinare pentru numirea lui MRU

Bucureşti: PNL ia în calcul convocarea sesiunii extraordinare pentru numirea lui MRU

DISTRIBUIȚI

137845 – 25062015 – Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca daca PSD „are o reticenta” pentru a convoca plenul Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, PNL ar putea cere convocarea unei sesiuni extraordinare pe aceasta tema.

„Este o propunere potrivita. Mihai Razvan Ungureanu a mai fost la SIE. Nu putem vorbi de o persoana care nu are expertiza sau experienta in domeniu. Dificultatea va fi sa-i convingem pe cei de la PSD sa renunte la mizele mici. Au o rezerva majora de a convoca BPR. In cazul lui Melescanu a durat o zi, acum, PSD, luat prin surprindere de propunere si de suportul celorlalte partide, sunt ezitanti. Maine (joi – n.r.) dimineata vom depune, cu semnaturi de la colegii de la UNPR, solicitare pentru demararea procedurilor de convocare a BP”, a declarat Gorghiu la Realitatea TV.

Aceasta a mentionat ca in situatia in care nu va fi covocat plenul luni pentru numirea lui Ungureanu, nu are nicio rezerva in convocarea sesiunii extraordinare.

„Daca nu se va convoca plenul luni, nu am nicio rezerva sa convoc sesiune extraordinara. Vom avea saptamana viitoare sef la SIE si nu este niciun fel de ezitare a opozitiei de a merge mai departe si cu numirea domnului Ungureanu, si cu demisia lui Victor Ponta.Numirea lui Mihai Razvan Ungureanu insemna un pas important in schimbarea majoritatii parlamentare”, a mai spus Gorghiu. – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.