Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele Iohannis va participa la Cina de Iftar a musulmanilor

Bucureşti: Preşedintele Iohannis va participa la Cina de Iftar a musulmanilor

DISTRIBUIȚI

137698  – 19062015  – Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, credinciosilor musulmani din Romania un mesaj cu ocazia inceperii lunii postului – Ramadan, seful statului mentionand ca va participa in perioada urmatoare la traditionala Cina de Iftar.

„Cu ocazia inceperii lunii postului – Ramadan – doresc sa transmit tuturor credinciosilor musulmani din Romania un post binecuvantat de Dumnezeu. Sa ne amintim in aceasta perioada de familie, de ce ne uneste si ne face mai puternici in societate, de forta credintei, de iertarea, mila si solidaritatea pe care trebuie sa o aratam celor din jur”, se arata in mesajul sefului statului, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

” Voi participa în perioada următoare la tradiţionala Cină de Iftar. Voi avea, astfel, ocazia de a marca inca o data, de data aceasta in mijlocul cetatenilor romani de religie musulmana, bogatia etnica si religioasa a Romaniei, precum si contributia diversitatii noastre culturale la o societate a intelegerii, tolerantei, dialogului si pacii”,  mai arata presedintele in mesaj. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.