Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Premierul dă explicații pe rețelele de socializare

Premierul dă explicații pe rețelele de socializare

DISTRIBUIȚI

137593  – 16062015 – Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, după operaţia genunchi efectuată într-un spital privat din Turcia, în care afirmă că are încredere în medicii români, dar a preferat să se opereze în afara graniţelor deoarece are ceva imposibil de găsit acasă: linişte şi odihnă.

„Multumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pt mine – operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou. Mulţumiri speciale Doctorului Ionuţ Codorean care a fost lângă mine şi mi-a dat curaj prin profesionalismul său ( evident că am totală încredere în medicii români – aici însă am ceva ce era imposibil acasă – LINIŞTE şi ODIHNA)!”, este mesajul postat de premier pe Facebook.

Victor Ponta a suferit o accidentare la baschet şi a fost obligat să se opereze la genunchi. După ce moţiunea de cenzură a PNL a fost respinsă, premierul s-a dus la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, iar ulterior a plecat în Turcia să se opereze.

„Vreau să-i asigur şi pe cei care se bucură de necazul meu că mă voi intoarce mai sănătos şi mai puternic!”, este concluzia mesajului premierului Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.