Acasă Externe Turcia: Ponta transmite „regretul” că nu poate participa la „votul istoric”

Turcia: Ponta transmite „regretul” că nu poate participa la „votul istoric”

DISTRIBUIȚI

137822 – 24062015 – Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj colegilor deputați, prin intermediul unei postări pe Facebook în care și-a exprimat regretul de a nu fi prezent la „votul istoric” pentru Noul Cod Fiscal propus de Guvern.

„Azi este o zi extraordinară pentru economia României și pentru toți cetățenii săi – la ora 15 Camera Deputaților votează Noul Cod Fiscal propus de Guvernul pe care îl conduc / prin acord politic și cu Opoziția cota standard de TVA va reveni la 19% (așa cum era înainte de decizia catastrofală de mărire la 24% luată în 2010 de Băsescu – Boc – Predoiu și restul PDL)! Regret că nu pot fi azi la acest vot istoric, dar le mulțumesc anticipat tuturor colegilor deputați care vor participa și vor susține azi acest Nou Cod Fiscal!!!”, a scris Victor Ponta.

Victor Ponta se află în Turcia după operaţia efectuată la genunchiul piciorului stâng, medicii de acolo recomandandu-I, potrivit informaţiilor oficiale, să nu îşi exercite funcţia de premier până la recuperarea totală.

Între timp, Victor Ponta i-a trimis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohanis în care recomanda ca Gabriel Oprea să fie numit premier interimar până la revenirea sa în funcţie, ceea ce şeful statului a şi făcut.

Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.