Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: RADET a obţinut suspendarea executării silite

Bucureşti: RADET a obţinut suspendarea executării silite

DISTRIBUIȚI

138663 – 27072015 –  Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti anunţă că a obţinut  suspendarea provizorie a executării silite impuse de către ELCEN.

            “Salutăm pozitiv decizia instanţei dată în dosarul privind suspendarea executării silite impuse de către ELCEN. Deşi este vorba de o suspendare provizorie până la judecarea cauzei pe fond, vom avea acces la banii necesari realizării reviziilor şi reparaţiilor la instalaţiile de alimentare cu energie termică a Municipiului Bucureşti. Prin această decizie, banii pot fi folosiţi pentru a asigura continuitatea serviciului de utilitate publică. Îi asigurăm pe bucureşteni că vom continua să acţionăm pentru a realiza ce ne-am angajat la preluarea mandatelor în Consiliul de Administraţie şi pentru a asigura în sezonul rece, căldura şi apa caldă“, a declarat Gabriel Dumitraşcu, preşedintele Consiliului de Administraţie al RADET.

            Decizia duce la suspendarea provizorie până la judecarea pe fond a contestaţiei la executarea silită, care va avea ca prim termen data de 25 august.

            Acţiunea pentru suspendarea executării silite a fost obţinută ca urmare a acţiunii depuse, joi, 23 iulie, la Judecătoria Sector 3 Bucureşti,  potrivit unui comunicat al RADET. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.