Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Conferință  Europeană pentru pacienți în Capitală

București: Conferință  Europeană pentru pacienți în Capitală

DISTRIBUIȚI

139393 – 27082015 –  Cea de-a 6-a Conferinta S-E Europeana de Fibroza Chistica va începe pe 19 septembrie, la București, si va fi dedicata atat pacientilor afectati de aceasta boala si familiile lor, dar si pentru personalul medical implicat in diagnosticarea, tratamentul si monitorizarea acestei boli. Evenimentul se afla sub patronajul EURORDIS .

Principalul obiectiv al manifestarii este acela de a imbunatati diagnosticul si tratamentul pacientilor suferinzi de aceasta boala, dar si de a facilita comunicarea dintre acestia, familiile lor si cadrele medicale implicate in diagnosticul, tratamentul si ingrijirea acestora.

La Conferinta Sud-Est Europeana de Fibroza Chistica vor fi prezenti lectori straini din Marea Britanie, Israel, Belgia, Irlanda, Norvegia, personal medical cu mare experienta in ingrijirea si tratamentul pacientilor cu fibroza chistica (mucoviscidoza).

Conferinta va fi organizata pe 2 sectiuni: conferinta dedicata personalului medical (medici, rezidenti, studenti, biologi, asistente medicale, fizioterapeuti etc)  și conferinta dedicata pacientilor cu fibroza chistica (mucoviscidoza) si familiilor lor. –  PROMPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.