Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Evaziune fiscală: Percheziţii la asfaltatori

Bucureşti: Evaziune fiscală: Percheziţii la asfaltatori

DISTRIBUIȚI

138883 – 05082015 – Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza, miercuri, 14 perchezitii in Bucuresti (3) si judetele Prahova (5), Iasi (4), Hunedoara (1) si Ialomita (1).   Perchezitiile se desfasoara la sediile sociale ale unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane banuite de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat al IGPR.

            Din cercetari a reiesit ca persoanele in cauza ar fi inregistrat cheltuieli care nu au avut la baza operatiuni reale, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale. Prejudiciul estimat in cauza este de peste 1.500.000 de euro, se arata in comunicatul IGPR.

            Vor fi puse in aplicare 14 mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi conduse la audieri. In urma administrarii probatoriului, urmeaza a fi dispuse masuri legale.

            La actiune participa si politisti ai structurilor de politie teritoriale, precum si luptatori din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.