Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Finanţelor încă nu ştie

Bucureşti: Ministrul Finanţelor încă nu ştie

DISTRIBUIȚI

 139238 – 20082015 –  Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca nu stie exact cum va fi aplicata majorarea salariilor medicilor, promisa de Guvern. Motivul ar fi ca proiectul de ordonanta de urgenta inca nu a fost prezentat de Ministerul Sanatatii.

            „Acum asteptam propunerea de la Ministerul Sanatatii cu detalii despre cum va fi facuta majorarea salariilor”, a spus Teodorovici, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, dupa ce a fost intrebat daca majorarea va fi aplicata remuneratiei de baza sau in alt fel.

            El a transmis ca e de acord cu cresterea salariilor in tot sectorul bugetar, dar nu se poate pronunta in legatura cu data la care masura poate fi aplicata.

            Ministrul a explicat ca mai intai trebuie recalculat impactul pe care il va avea noul Cod Fiscal, dupa modificarile discutate, joi, la intalnirea intre partide, dar e necesar sa se tina cont si de Legea Salarizarii.

            Intrebat daca si personalul TESA (ne-medical) din sistemul de sanatate va beneficia de cresterea promisa de 25% a salariului, Teodorovici a spus ca decizia va fi luata dupa ce Ministerul Sanatatii va prezenta propunerea in guvern.

            El a mentionat ca OUG pe aceasta tema va fi discutata in sedinta de miercuri a Executivului. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.