Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Procurorul Lucian Papici pleacă de la DNA

Bucureşti: Procurorul Lucian Papici pleacă de la DNA

DISTRIBUIȚI

 139371 – 26082015 –  Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în ședința de marți, încetarea activităţii la structura centrală a Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a procurorului timișorean Lucian Papici, începând cu 31 august, la solicitarea acestuia.

            „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror Papici Lucian Gheorghe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş (unitate de parchet de la care provine), începând cu data de 31.08.2015. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea domnului procuror Papici Lucian Gheorghe din funcţia de procuror şef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei – DNA, începând cu data încetării activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie”, se arată în decizia CSM.

            Procurorul Lucian Papici şi-a pus semnătura pe dosare grele de corupţie. Printre acestea se remarcă dosarul „Trofeul calităţii”, în care fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la închisoare cu executare, dosarul „Caltaboşul”, în care fostul ministru al agriculturii Decebal Traian Remeş a fost condamnat la închisoare cu executare, dosarul „Valiza”, în care deputatul PNL Gigi Becali a fost condamnat la închisoare cu executare, dosarul senatorului PSD Cătălin Voicu, în care acesta a primit şapte ani de închisoare, dosarul „ICA”, în care Dan Voiculescu a fost condamnat, în primă instanţă, la cinci ani de închisoare, dosarul „Fraude la referendum”, în care preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată şi dosarul „2 Mai”, în care fostul ministru al tineretului Monica Iacob Ridzi, de asemenea, a fost trimisă în judecată. –   PROMPT MEDIA

foto:jurnalul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.