Acasă Politic Suceava: Reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

Suceava: Reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

DISTRIBUIȚI

MI_tigari_contrabanda2139100 – 14082015 – Poliţiştii din Suceava au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi bănuiţi de contrabandă cu ţigări. De la cei doi, poliţiştii au ridicat peste 26.000 de ţigări, iar autoturismul folosit la transportul bunurilor de contrabandă a fost indisponibilizat.

          La data de 13 august 2015, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, de 21 şi 51de ani, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă .

          Cei doi au fost opriţi în trafic, pentru control, pe DN2H, în judeţul Suceava, iar în urma verificării autoturismului, în portbagaj, au fost descoperite 26.640 de ţigări, de diferite mărci, pentru care aceştia nu au putut să prezinte documente justificative.

          Poliţiştii au ridicat ţigările, în valoare de aproximativ 16.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul cu care acestea erau transportate, evaluat la 4.000 de euro, a fost indisponibilizat.

          De asemenea, din verificările efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul, de 21 de ani, aflat la volanul autoturismului în momentul depistării, avea dreptul de conducere a vehiculelor suspendat, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.