Acasă Politic Ilfov: Drogată, fără permis, prinsă de polițiștii din Măgurele

Ilfov: Drogată, fără permis, prinsă de polițiștii din Măgurele

DISTRIBUIȚI

140001 – 23092015 – În ziua de 22 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Măgurele au fost sesizați de o femeie de 50 de ani cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Jilava, a fost lovită în partea din spate, de un alt autoturism, al cărui șofer a plecat de la locul producerii accidentului. În urma investigațiilor efectuate a fost identificată, la scurt timp după sesizare și depistată, în trafic,  o femeie de 35 de ani, din județul Giurgiu, care nu deține permis de conducere, bănuită de comiterea faptei.

La momentul depistării, femeia se afla într-o stare vizibilă de confuzie și dezorientare, posibil sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care, a fost condusă la spitalul Sf. Ioan din municipiul București, unde i s-au recoltat probe biologice. .

Împotriva femeii, polițiștii din Măgurele au luat măsura reținerii pentru săvârșirea infracțiunilor de  conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influentă alcoolului sau altor substanțe, fapte comise în stare de recidivă. Ulterior, femeia a fost prezentată  Judecătoriei Cornetu, față de aceasta fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. – foto: botosanifm.ro  – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.