Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: 400 de jandarmi scoși în stradă pentru meciul Dinamo-Astra

București: 400 de jandarmi scoși în stradă pentru meciul Dinamo-Astra

DISTRIBUIȚI

140228  – 02102015 –  Jandarmeria Capitalei va mobiliza peste 400 de angajați pentru a asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre F.C. DINAMO Bucureşti – ASTRA Giurgiu, din cadrul Ligii I, programat pentru sâmbătă, 3 octombrie a.c., pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice și reamintește suporterilor că legislaţia interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea materialelor pirotehnice, Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.