Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Litoralul, sub asaltul procurorilor

Constanța: Litoralul, sub asaltul procurorilor

DISTRIBUIȚI

 DIICOT140814 – 29102015  –  Joi, 29 octombrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au efectuat 51 de percheziţii domiciliare în Constanţa, Mangalia, Năvodari, Eforie Nord şi Eforie Sud, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2015, mai multe persoane au constituit pe raza judeţului Constanţa o reţea de distribuţie de droguri de risc, respectiv cannabis. La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Constanţa au fost aduse, în vederea audierii, peste 50 de persoane.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.